Over Dit Recept
Personen 2 |
Bereiding 20 min |
Calorieën 308 |
Gerecht Lunch |
Personen 2 |
Bereiding 20 min |
Calorieën 308 |
Gerecht Lunch |
Wist jij dat?
Jouw cellen voedingstoffen opnemen en afvalstoffen uitscheiden. Wanneer jouw cel te veel omega 6 bevat en te weinig omega 3 werkt de cel niet optimaal. Op de lange termijn kan dit voor problemen zorgen. Wil jij een optimale cel werking?
Benodigdheden
- Steelpan
- Sla schaal
- Vergiet
Ingrediënten
- 100 gram winterpostelein
- 50 gram paarse dovennetel
- 100 gram aardbeien
- 100 gram bramen
- 2 hardgekookte eieren, in plakjes gesneden
- 1/2 rode ui, in dunne plakjes gesneden
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie extra vergine
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Voedingswaarde
- Eiwitten 10 gram
- Vetten 25 gram
- Calorieën 308 gram
- Koolhydraten 15 gram

Recepten categorieën
Stap voor stap instructies
Stap 1
Was de winterpostelein en paarse dovennetel grondig en laat deze uitlekken.
Stap 2
Snijd de aardbeien doormidden en verwijder de kroontjes.
Stap 3
Doe de winterpostelein en paarse dovennetel in een grote kom en meng deze goed door elkaar.
Stap 4
Voeg de aardbeien, bramen en plakjes ei toe aan de kom. Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicoazijn.
Stap 5
Breng de salade op smaak met zout en peper. Meng alles voorzichtig door elkaar en verdeel de salade over twee borden.
Smakelijke tip:
Serveer deze salade als voorgerecht of als lichte lunch met een stukje versgebakken brood. Garneer met wat extra bessen voor een kleurrijk en smaakvol gerecht.
Stap 1
Was de winterpostelein en paarse dovennetel grondig en laat deze uitlekken.
Stap 2
Snijd de aardbeien doormidden en verwijder de kroontjes.
Stap 3
Doe de winterpostelein en paarse dovennetel in een grote kom en meng deze goed door elkaar. Voeg de aardbeien, bramen en plakjes ei toe aan de kom.
Stap 4
Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicoazijn. Breng de salade op smaak met zout en peper. Meng alles voorzichtig door elkaar en verdeel de salade over twee borden.
Smakelijke tip:
Serveer deze salade als voorgerecht of als lichte lunch met een stukje versgebakken brood. Garneer met wat extra bessen voor een kleurrijk en smaakvol gerecht.
Meer Recepten
Kerrie-garnalensoep met groenten en kokosmelk
Over Dit Recept...
Courgette Pizza met Toppings
Over Dit Recept...
Courgette en Feta Quesadilla
Over Dit Recept...
0 reacties