Over Dit Recept
Personen 2 |
Bereiding 20 min |
Calorieën 308 |
Gerecht Lunch |
Personen 2 |
Bereiding 20 min |
Calorieën 308 |
Gerecht Lunch |
Wist jij dat?
Jouw cellen voedingstoffen opnemen en afvalstoffen uitscheiden. Wanneer jouw cel te veel omega 6 bevat en te weinig omega 3 werkt de cel niet optimaal. Op de lange termijn kan dit voor problemen zorgen. Wil jij een optimale cel werking?
Benodigdheden
- Steelpan
- Sla schaal
- Vergiet
Ingrediënten
- 100 gram winterpostelein
- 50 gram paarse dovennetel
- 100 gram aardbeien
- 100 gram bramen
- 2 hardgekookte eieren, in plakjes gesneden
- 1/2 rode ui, in dunne plakjes gesneden
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie extra vergine
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Voedingswaarde
- Eiwitten 10 gram
- Vetten 25 gram
- Calorieën 308 gram
- Koolhydraten 15 gram

Recepten categorieën
Stap voor stap instructies
Stap 1
Was de winterpostelein en paarse dovennetel grondig en laat deze uitlekken.
Stap 2
Snijd de aardbeien doormidden en verwijder de kroontjes.
Stap 3
Doe de winterpostelein en paarse dovennetel in een grote kom en meng deze goed door elkaar.
Stap 4
Voeg de aardbeien, bramen en plakjes ei toe aan de kom. Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicoazijn.
Stap 5
Breng de salade op smaak met zout en peper. Meng alles voorzichtig door elkaar en verdeel de salade over twee borden.
Smakelijke tip:
Serveer deze salade als voorgerecht of als lichte lunch met een stukje versgebakken brood. Garneer met wat extra bessen voor een kleurrijk en smaakvol gerecht.
Stap 1
Was de winterpostelein en paarse dovennetel grondig en laat deze uitlekken.
Stap 2
Snijd de aardbeien doormidden en verwijder de kroontjes.
Stap 3
Doe de winterpostelein en paarse dovennetel in een grote kom en meng deze goed door elkaar. Voeg de aardbeien, bramen en plakjes ei toe aan de kom.
Stap 4
Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicoazijn. Breng de salade op smaak met zout en peper. Meng alles voorzichtig door elkaar en verdeel de salade over twee borden.
Smakelijke tip:
Serveer deze salade als voorgerecht of als lichte lunch met een stukje versgebakken brood. Garneer met wat extra bessen voor een kleurrijk en smaakvol gerecht.
Meer Recepten
Avocado Spinazie Pasta
Over Dit Recept...
0 reacties